Salon Bellissima

gezichtvandesalon.jpg 

- Bianca Molenaar-Meijer "In 2000 heb ik mijn diploma's voor schoonheidsspecialiste en pedicure behaald. Vanaf dat moment wist ik dat ik graag mijn eigen salon wilde opzetten, maar vond mezelf nog te jong en wilde eerst wat meer werk- en levenservaring opdoen. Na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt was de tijd rijp.

In april 2005 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken door mijn eigen schoonheids- en pedicuresalon aan huis te openen.

Inmiddels ben ik alweer bijna 12 jaar en diverse cursussen en opleidingen verder. De laatste jaren ben ik me meer gaan toeleggen op huidverbetering (Microdermabrasie, fruitzuurpeelings) en heb ik de cursus Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten met goed gevolg afgerond. In 2016 heb ik mijn diploma's voor de specialisaties Bindweefselmassage en Acné behaald."-

 


 

Mijn visie

Jouw huidprobleem, samen werken aan dé oplossing!

Heb je last van (hormonale) acné, jeugdpuistjes, (over)gevoelige huid, rosacea, droge en schrale huid, eczeem, beginnende rimpeltjes en (droogte)lijntjes, kraaienpootjes, verslapping van de huid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en/of grove poriën?

Ben je het zat om veel geld uit te geven aan producten die niet doen wat ze beloven?

Worstel je al tijden met een huidprobleem en wil je weer van je spiegelbeeld gaan houden?

Dan kan ik je helpen! Want ook jij verdient een mooie gezonde egale, gladde jonger uitziende huid en meer zelfvertrouwen.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in diverse huidproblemen, o.a. door de Acne Specialisatie, Specialisatie Huidverbeterende Massage (combinatie Pincement- en Bindweefselmassage) en de cursus Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten met succes af te ronden. 

Ik begin met een grondige intake, huidscan en foto's zodat jouw huidprobleem goed in kaart is gebracht. Hierop maak ik een persoonlijk behandelplan gecombineerd met een thuisverzorgingsadvies, zodat er snel goed en zichtbaar resultaat gehaald kan worden. Zo werken we samen aan jouw mooiste huid

Tevens is het in mijn salon natuurlijk ook mogelijk je behandeling uit te breiden met epileren, harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen, maar ook een ontspannende (hotstone)massage behoort tot de mogelijkheden. De wens van jou als klant staat centraal, naast de persoonlijke aandacht en ontspanning die mijn behandelingen je geven.

 


Recensie Anouk uit Heemskerk

"Na wat rondneuzen op internet kwam ik bij Salon Bellissima uit. De uitstraling van de website fris en professioneel, vind je ook terug bij de behandeling. Lastig kiezen met zoveel fijne producten. Hier weet Bianca wel raad mee: zij adviseert wat wel en wat niet te doen. Eerlijk advies, heerlijk ontspannen én met effect. Ze laten je huid stralen."